Als groeiend en innovatief familiebedrijf is er bij ons altijd plek voor stagiaires met een frisse blik en nieuwe inzichten. Samen met jou zorgen we ervoor dat we volgens de nieuwste technieken en applicaties kunnen werken. Onder begeleiding van ervaren professionals krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen in ons grafisch bedrijf.

Als stagiair(e) op onze IT-afdeling ben jij ons IT-steun en toeverlaat. Dankzij jou kunnen collega’s, maar ook opdrachtgevers probleemloos werken. Je houdt je bezig met het beheer, verbeteren en implementeren van nieuwe systemen en applicaties.

Bij Koninklijke Van der Most kom je terecht op een fijne werkplek in stabiele en gezonde organisatie. Waar we houden van gezelligheid, maar ook van hard werken. Er is ruimte voor eigen initiatief en je krijgt de kans om mee te werken aan grootschalige IT-projecten.

We ontmoeten je graag om je stageopdracht te bespreken!

Geïnteresseerd?

Mail of bel ons snel: solliciteren@vandermost.com.
MostBranded is onderdeel van Koninklijke Van der Most. Ons nieuwe creatieve en technische team verzorgt digitale communicatie. De drie pijlers zijn Grafisch ontwerp, Toegankelijke documenten en Brandportals. Studio MostBranded is gevestigd in Heerde.